top of page

Dr. Yamina Dupont

Plastisch Chirurg | Oprichter

Dr. Yamina Dupont is werkzaam als afdelingshoofd Plastische Chirurgie in het Heilig Hart ziekenhuis te Leuven. Om haar levensdoel extra kracht bij te zetten, richtte ze samen met haar man in februari 2022 Yhunah op; een privépraktijk voor mensen die geloven in authentieke schoonheid.  "Met Yhunah gaan we op zoek naar de meest gebalanceerde versie van onszelf. We starten in deze beginfase vanuit een esthetische invalshoek, met de droom om de praktijk uit te bouwen tot een centrum waar bezoekers een harmonieus welzijn kunnen vinden in lichaam, geest en ziel."


Bij Yhunah kunnen patiënten terecht voor consultaties voor en na heelkundige ingrepen die in het Heilig Hart ziekenhuis worden uitgevoerd, alsook voor esthetische niet-heelkundige behandelingen van het gelaat zoals injecties met spierontspanners, rimpelvullers, skinboosters en medische huidverbetering.

Dr. Yamina Dupont voldeed haar studies geneeskunde aan de KULeuven waarna zij gedurende 7 jaar specialiseerde via de VUB. Tijdens haar opleiding tot Plastisch Chirurg werkte zij in een grote variëteit aan ziekenhuizen zoals het Brandwondencentrum in Neder-Over-Heembeek, het OLV Aalst, het CHU Luik, het UZ Brussel, het CHU La Louvière en het UZ Leuven Gasthuisberg. Vervolgens bekwaamde zij zich verder in de Esthetische Heelkunde met nadruk op verjonging van het gelaat, borstcorrecties en bodycontouring in gerenommeerde centra in Marbella (Spanje) en Gent. Dankzij deze diversiteit aan stageplaatsen is Dr. Dupont vakkundig opgeleid in alle takken van de Plastische, Reconstructieve en Esthetische heelkunde.

Dr. Dupont blijft zich uitgebreid bijscholen in de nieuwste technieken in esthetische heelkundige en niet-heelkundige behandelingen in zowel binnen-als buitenland teneinde steeds de meest vooruitstrevende behandelingen te kunnen aanbieden aan haar patiënten.

Zij is een perfectioniste en gaat zowel in haar privé leven als op het werk tot het uiterste om de beste resultaten te behalen in alles waar ze voor staat. Tijdens een consultatie vindt zij het van uiterst belang dat patiënten zich comfortabel voelen, goede en duidelijk geïnformeerde keuzes kunnen maken en een wederzijds vertrouwen met haar opbouwen.

Dr. Yamina Dupont streeft steeds naar natuurlijke resultaten in een veilige, gecontroleerde en discrete omgeving. Zij is heel transparant en eerlijk en zal indien nodig ter bescherming van de patiënt bepaalde wensen afraden. Zij heeft het talent om in iedere persoon de mooiste versie van zichzelf naar boven te halen. - Dr. Yamina Dupont.

Dr. Yamina Dupont
bottom of page