top of page

Anissa Bourakadi

Huidtherapeut | Verpleegkundige

De geavanceerde medische huidzorg van Yhunah biedt u een ongeëvenaarde huidervaring, waar schoonheid en wetenschap samenkomen.


Bij Yhunah is Anissa, onze ervaren huidtherapeute die nauw samenwerkt met Dr. Dupont, uw toegewijde gids voor een veilige en stapsgewijze huidtransformatie. Anissa begrijpt dat uw doelen uniek zijn en stelt deze centraal in het proces. Als lid van Dr. Dupont's team staat zij garant voor een persoonlijk op maat gemaakt behandelplan, waarbij rekening wordt gehouden met de gevoeligheid van uw huid, uw veiligheid, eventuele revalidatieperiodes en uw budget.


Ontdek onze geavanceerde benadering van huidverzorging, waar innovatie centraal staat. Anissa gaat verder dan de traditionele methoden en belooft niet alleen vernieuwing, maar ook tastbare resultaten.

Ons uitgebreide behandelplan omvat niet alleen medische behandelingen zoals peelings, microneedling, PRP, enz., maar ook deskundig advies over thuisproducten met geconcentreerde formules die te koop zijn in de praktijk. Hierdoor kunt u de behandeling voortzetten en uw huidverbetering ondersteunen tussen uw afspraken in.


Bij Yhunah geloven we in de kracht van vooruitgang. Laat Anissa, samen met het team onder leiding van Dr. Dupont, u begeleiden op uw reis naar een stralendere, gezondere huid. Ontdek de wetenschap achter ware schoonheid en ervaar het verschil van een zorgvuldig geplande, veilige huidtransformatie die aan al uw behoeften voldoet.


Maak vandaag nog een afspraak voor een persoonlijk behandelplan via onze handige “maak afspraak-tool."

Anissa Bourakadi
bottom of page