top of page

Huidbehandelingen

Medical Grade Skincare, Peeling, Microneedling, PRP, Led-Therapie

Huidbehandelingen

Bij Yhunah bieden we een breed scala aan huidbehandelingen die de kracht van geavanceerde medische huidzorg benutten om een ongeëvenaarde ervaring te bieden waar schoonheid en wetenschap samenkomen. Onze deskundige huidtherapeuten werken nauw samen met het medische team om een persoonlijk behandelplan op maat te maken, rekening houdend met uw unieke huidbehoeften en -doelen.


Onze behandelingen omvatten:

  • PRP Facial met Milkpeel en Microneedling: Een combinatiebehandeling die gebruikmaakt van de genezende krachten van Platelet-Rich Plasma (PRP) met Milkpeel en microneedling om de jeugdigheid van uw huid te herstellen en te revitaliseren.

  • Pink Peel-Hydraboost: Een behandeling die gedurende het hele jaar kan worden ingezet voor een verstevigend effect op alle huidtypes, ideaal voor hals en decolleté, met focus op celvernieuwing en diepe hydratatie.

  • COSMO GLOW: Deze behandeling combineert peeling, needling en PDT-technologie voor een frisse, jeugdige uitstraling die geschikt is voor alle huidtypes.

  • Medische Peelings: Met inbegrip van Milkpeel, TCA Peel en Cosmopeel Forte, bieden we een reeks peelings die variëren van milde exfoliatie tot diepe huidvernieuwing.

  • Specifieke Behandelingen: Aangepast aan de individuele behoeften van de cliënt, inclusief behandelingen voor onder andere veroudering, littekens, striae, hyperpigmentatie, vergrote poriën en huidverslapping.

  • Onderste Ooglidbehandeling: Gericht op het herstellen van de jeugdige uitstraling rond de ogen en het behandelen van problemen zoals donkere kringen en blauwverkleuring.


Elke behandeling is ontworpen om optimaal resultaat te leveren, met een zorgvuldig gepland behandelplan dat natuurlijke, harmonieuze resultaten garandeert. Onze behandelingen worden ondersteund door deskundig advies en aangepast aan de veiligheidsbehoeften van de klant, met als doel een geleidelijke en duurzame verbetering van de huidconditie.

bottom of page